Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Stylish FTXA35BS + RXA35A

Инверторен климатик Daikin Stylish FTXA35BS + RXA35A

4291,99 лв.

Инверторен климатик Stylish FTXA35A / RXA35A от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin съчетава иновативност и креативност, създавайки най-елегантният модел климатик на пазара.

Код: 2520614bk Категория:

Описание

Системата за климатизация е важен фактор за комфорта в нашия дом или офис. Инверторният климатик Daikin Stylish FTXA35BS + RXA35A не само предлага иновативни технологии, но също така и елегантен и съвременен дизайн. Този модел е специално проектиран, за да осигури максимален комфорт при минимални разходи за енергия. Затова, нека разгледаме как точно този климатик може да подобри качеството на живот и работна среда.

Основни характеристики на инверторния климатик Daikin Stylish

Най-значимата характеристика на модела FTXA35BS е именно инверторната технология, която позволява на устройството да регулира охлаждането и отоплението в зависимост от нуждите на помещението. С Wi-Fi модул в комплекта, можете да управлявате клиенти от разстояние, което е особено удобно при забързания начин на живот.

Технически спецификации

Климатикът предлага мощности, които варират от 1.4 до 4.0 kW при охлаждане и от 1.4 до 5.2 kW при отопление, което го прави идеален избор за помещения до 25 кв. м. С енергиен клас A+++ както при охлаждане, така и при отопление, Daikin Stylish не само спестява енергия, но и намалява въглеродните емисии.

Работни температури

Независимо от времето навън, този климатик работи в диапазона от -10 до 46 °C за охлаждане и -15 до 18 °C за отопление. Това означава, че дори в екстремни климатични условия, вашият интериор ще остане комфортен и уютен.

Промени в качеството на въздуха и комфорт

С иновативния хладилен агент R-32, Daikin Stylish не само подобрява ефективността на работа, но също така намалява вредното въздействие върху околната среда. В допълнение, моделът предлага ниски нива на шум, вариращи от 19 dB при безшумна работа до 41 dB при максимално охлаждане, което осигурява тишина и спокойствие, особено през нощта.

Удобство и функционалност

Интерфейсът за управление е прост и интуитивен, позволяващ лесно настройване на желаната температура и режим на работа. В комбинация с компактен размер и елегантен дизайн, климатикът Stylish е идеален за всяка интериорна среда.

Гаранция и поддръжка

Климатикът идва с 36 месеца гаранция, която покрива повечето проблеми, които биха могли да възникнат в периода на експлоатация. Също така, Daikin предлага обслужване и поддръжка на своите устройства, осигурявайки на клиентите спокойствие след покупката.

Заключение

Избирайки инверторния климатик Daikin Stylish FTXA35BS + RXA35A, вие не само оптимизирате енергийното си потребление, но и подсигурявате максимален комфорт и удобство в своето пространство. Неговият иновативен дизайн, заедно с модерната технология, правят този климатик идеален избор не само за домашни, но и за офис приложения.

Допълнителна информация

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.