Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Колонен климатик Gree GVH24AK-K3DNC8A

Колонен климатик Gree GVH24AK-K3DNC8A

3941,00 лв.

Инверторният колонен климатик Gree GVH24AK-K3DNC8A е с енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление. Отличава се със стилен дизайн и гарантира надеждна климатизация за големи помещения до 54 кв.м като ресторанти, магазини или офиси. Всички климатици от серията са с 24 месеца гаранция.
 

Изчерпан

Код: 2520573bk Категория:

Описание

Превъзходството на колонния климатик Gree GVH24AK-K3DNC8A

Когато става въпрос за оптимална климатизация на големи помещения, колонният климатик Gree GVH24AK-K3DNC8A е върховният избор. С енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление, той предлага ефективност и комфорт на високо ниво. Създаден да покрие нуждите на заведения като ресторанти и офиси, този климатик комбинира стилен дизайн с впечатляващи технически характеристики.

Създаден за големи помещения

С капацитет да климатизира помещения до 54 кв.м, колонният климатик Gree GVH24AK-K3DNC8A е решението, от което се нуждаете, за да осигурите идеалната температура. Проектиран да работи в температурен диапазон от -15 до 43 °C за охлаждане и от -20 до 24 °C за отопление, този климатик е идеален за всякаква среда.

Иновативни технологии

С вграден Wi-Fi модул, можете да управлявате климатика от всяка точка на света с помощта на приложението на вашия смартфон. Независимо дали сте вкъщи или в офиса, можете да зададете идеалната температура само с едно докосване.

Технически спецификации на Gree GVH24AK-K3DNC8A

Техническите спецификации на колонния климатик Gree GVH24AK-K3DNC8A го отличават на пазара. С отдавана мощност на охлаждане от 1.2 kW (мин.) до 8.7 kW (макс.), и мощност на отопление от 1.9 kW (мин.) до 9.5 kW (макс.), вие получавате оптимални резултати независимо от сезона.

Невероятна енергийна ефективност

С EER от 3.2 и SEER от 6.1, Gree GVH24AK-K3DNC8A е проектиран да минимизира консумацията на електрическа енергия, докато осигурява нужната температура. Консумираната мощност на охлаждане е между 1.9 и 3.7 kW, а за отопление между 0.35 и 3.8 kW.

Дизайн и тишина

Дизайнът на климатика не само че е стилен, но и функционален. С ниво на шум на охлаждане от 30 dB (безшумно) до 42 dB (високо), вие няма да забележите, че работи, когато просто искайте комфорт.

Гаранция и надеждност

С 24 месеца гаранция, Gree GVH24AK-K3DNC8A предлага допълнителна сигурност в инвестицията ви. Това е климатик, на който можете да разчитате, независимо от обстоятелствата.

Независимо дали става въпрос за бизнес или лични нужди, колонният климатик Gree GVH24AK-K3DNC8A е най-добрият избор за осигуряване на идеален микроклимат. Не пропускайте възможността да се насладите на комфорта на качественото климатизиране!

Допълнителна информация

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.