Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Въздухопречиствател с Wi-Fi управление Gree GCF450DKNA

Въздухопречиствател с Wi-Fi управление Gree GCF450DKNA

974,00 лв.

Въздухопречиствателят Gree GCF450DKNA разполага с 3 филтъра за ефективно пречистване на въздуха от бактерии, алергени, акари, полени, вируси и вредни микрочастици. Благодарение на стилният touch панел и вграденият Wi-fi контролер можете бързо и лесно да управлявате всички функции. 

Описание

Въздухопречиствателят Gree GCF450DKNA разполага с 3 филтъра за ефективно пречистване на въздуха от бактерии, алергени, акари, полени, вируси и вредни микрочастици. Благодарение на стилният touch панел и вграденият Wi-fi контролер можете бързо и лесно да управлявате всички функции. Въздухопречиствателите на Gree са с 24 месеца гаранция.

Ефективно пречистване на въздуха
Въздухопречиствателят Gree GCF450DKNA разполага с 3 филтъра за ефективно пречистване на въздуха – предварителен филтър, филтър с активен въглен и Hepa филтър. С негова помощ ще елиминирате 99.97% от замърсителите във въздуха, сред които са бактерии, алергени, акари, полени и вируси. Той улавя дори най-фините вредни прахови частици с диаметър под 2.5 микрона, които проникват в алвеолите на белите дробове и могат да причинят сериозни здравословни проблеми.

Управление през Wi-Fi
Благодарение на вградения Wi-fi контролер имате възможност да управлявате въздухопречиствателя от разстояние през мобилно приложение от своя смартфон или таблет. Чрез него може да настройвате уреда, за да дишате винаги чист въздух още щом се приберете у дома.

Елегантен дизайн
Въздухопречиствателят Gree GCF450DKNA притежава иновативен и елегантен дизайн, който ще внесе усещане за лукс в дома ви. Благодарение на колелцата отдолу можете бързо и лесно да го местите от стая в стая или да го завъртите, в която и да е посока.

Стилен touch панел
В горната му част е разположен стилен touch панел за бързо и лесно управление на всички функции, а осветлението около него показва състоянието на въздуха в помещението в реално време. В зависимост от нивото на замърсяване (ниско, нормално, високо), индикаторът променя цвета на светлината.

Допълнителна информация

Модел

За помещения

Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло)

Тип

Тегло (вътрешно тяло)

Шум (вътрешно тяло)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.