Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Въздухопречиствател с Wi-Fi управление Gree GCF350

Въздухопречиствател с Wi-Fi управление Gree GCF350

474,00 лв.

С въздухопречиствателя Gree GCF350 ще дишате чист и свеж въздух във вашия дом или офис. Моделът разполага с предварителен филтър, филтър с активен въглен, който задържа неприятните миризми и осигурява антибактериална защита, композитен хартиен филтър и специален защитен слой. Чрез тях въздухопречиствателят улавя фините прашинки и други вредни частици, които замърсяват атмосферата в помещението. Той пречиства въздуха ефективно, като по този начин ви осигурява по-здравословна среда.

Описание

Gree GCF350 е мобилен въздухопречиствател със стилен дизайн, подходящ за помещения до 42 кв.м. Моделът е с турбо инверторен мотор с 5 скорости, Wi-Fi управление и 24 месеца гаранция.

Въздухопречиствател с Wi-Fi управление Gree GCF350

Стилен дизайнВъздухопречиствателят с Wi-Fi управление Gree GCF350 се отличава със стилен дизайн и компактни размери. Моделът е лек и мобилен, благодарение на което може лесно да го преместите от едно на друго място. Той е чудесен избор за всички, които държат на своето здраве и красивия интериор у дома Удобно Wi-Fi управлениеБлагодарение на вграденото Wi-fi управление имате възможност да включвате и изключвате уреда от разстояние през мобилно приложение от вашия смартфон или таблет. Това удобство ви позволява да го настроите, за да дишате винаги чист въздух още щом се приберете у дома.
Стилен дизайнВъздухопречиствателят с Wi-Fi управление Gree GCF350 се отличава със стилен дизайн и компактни размери. Моделът е лек и мобилен, благодарение на което може лесно да го преместите от едно на друго място. Той е чудесен избор за всички, които държат на своето здраве и красивия интериор у дома.

Допълнителна информация

Модел

За помещения

Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло)

Тип

Тегло (вътрешно тяло)

Шум (вътрешно тяло)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.